Acer Skærme: fremvisning af den nye S-serie

Acer Skærme: fremvisning af den nye S-serie

Med nye fremskridt, der gøres i den tekniske verden, er CRT-skærme næsten forældet. Deres død er blevet fremskyndet af den øgede efterspørgsel efter skarpere billede vises og pladsbesparende LCD og LED-skærme. Folk er nu begyndt at købe disse nye typer monitorer. For at imødekomme denne stigning i efterspørgslen, har Acer skærme lanceret fem nye miljøvenlige S-serie modeller for nylig, at funktionen ultra-tynde skærme på 20, 23 og 27-tommers skærmstørrelser. Disse skærme har en 1.000.000:1 kontrastforhold, der giver skarpe billeder og farvenøjagtige grafik. Den S235HL model er en 23-tommer widescreen, LCD-skærm, som har vundet 2012 product design award fra International Forum Design, Tyskland.

S-serien

S-serie af Acer skærme har den maksimale display skærmplads. Knapperne på disse skærme findes på skærmholderen, og de eksterne porte er placeret på basen også. Det endelig eliminerer kabelrod når der tilsluttes enheder. Formen af ​​disse skærme er unik. Alle disse skærme levere høj definition billedkvalitet. I dagens marked, er HD-kvalitet først og fremmest i hovederne på kunderne sammenligner moderne tv-billede standarder med de af deres computerskærme. Derfor tilbyder næsten alle virksomheder High Definition billedkvalitet i skærmene. En anden vigtig faktor af disse Acer skærme er, at de er tilgængelige på markedet til meget rimelige priser i forhold til deres konkurrenter.

Acer skærme er tilgængelige med den beskedne start pris på 94,99 dollar. Den G215HVABD model leveres med en 21,5-tommer skærm. De elementer i skærmmodeller stiger som deres skærm størrelser stiger, priserne på skærmene øges med skærmstørrelse. Acer V193 DJB, S201HL, S271HL og S230HL er de mest solgte Acer skærme i dagens marked.

Funktioner af Acer-skærme:

S-serien skærme er LCD-skærme med widescreen skærme og et LED backlight.

Disse skærme er tilgængelige i 21, 23 og 27-tommer diagonalt. Knapperne til at kontrollere billedet på skærmen er placeret på stativet, så du kan drage fordel af den bredeste og mest kompakte skærm.

Disse Acer skærme har 1920 x 1080 skærmopløsning, der giver High Definition billedkvalitet. Gode ​​HD-billeder er i høj efterspørgsel fra kunderne.

Acers S-serie skærme generelt bruge TN, MVA, PVA, og IPS panel typer, men de fleste af de skærme indeholder et TN panel.

Den dynamiske kontrast af disse skærme er 1.000.000:1, som et af de mest moderne funktioner i Acer-skærme.

Betragtningsvinkel af disse skærme er omkring 160 til 170 grader i gennemsnit. Nogle modeller er mere fleksible end andre.

Den lyseste LCD-skærme er tilgængelige i Acer skærme.

Over 16.7M farver vises på LCD-skærme.

Det er kendetegnene for de nyeste S-serien Acer skærme. Disse skærme er ved at blive populære, og de er tilgængelige i hele verden. Du har valget af skærmmodeller fra komfort i din lænestol, når du bestiller online. Du kan få de bedste priser på nettet i forhold til din lokale leverandør. Nu er det bedste tidspunkt at overveje at ændre din skærm, så du kan få en fyldt med funktioner til en rimelig pris. Med en computerskærm fra Acer, er du sikret en kvalitet og holdbart brand, der passer til dine behov.