Arbejds ferie i jylland

Så er arbejdsugen startet. Jeg er fanget i den jydske arbejdsfælde. Det er ret skræmmende men jeg er flyttet til Ålborg hvor jeg arbejder. Det er en oplevelse i sig selv. Jeg har så osse valgt at mit ferie/fritidsjob osse ligger i jylland. Dejligt at have et job frem for at være arbejdsløs men det lægger en dæmper på mit sociale liv. 

Jeg har mit daglige 8-16 job i Ålborg, kører ost i ferier på Arla i Videbæk og jeg overvejer faktisk at søge mig endnu et job i weekenderne eller som vikar efter nytår. Det bliver hårdt men det kommer til at lægge en dæmper på mine weekend udskejelser, eller rettere sagt bevismaterialet på fb dagen efter, og unægteligt skæppe lidt i kassen. Ikke at den er slunken men når jeg nu alligevel er “udenlands” og er meget frarøvet socialt liv så kan jeg jo ligeså godt spare sammen til andre tiden. Det kunne jo ske jeg skulle til at lege familie en dag.

 

Arbejds ferie i jylland

Når jeg alligevel er der

Der går nok noget tid inden den her familie fest nogensinde bliver til noget. For alle mine venner har fået et par børn her for et par år siden og ærligt… Det er lidt hårdt at være tilskuer til. Ikke fordi jeg er misundelig og ville ønske det var mig men lidt nærmere den måde man kigger på en heroin junkie på når de beskriver det somdet bedste nogensiden… Skræmmende. Men det dejlige er at det når ungerne ikke tuder er meget hyggeligt. 

Vi bager og spiller spil og får bygget raftehegn rundt om haven og muger hos ponyerne og rider lidt på dem men ikke for meget for så får de av i fusserne. Helt håndværkere er de heller ikke. Jeg har nogle kollegaer der nærmest har bygget deres hus selv men så slemt er det ikke hos min veninde og hendes m,and. De er almindelige mennesker med almindelige jobs. Veninden styrer et pakkeri og manden er i butik nede i byen. Når jeg taler med nogle af mine andre kollegaer er de jo næsten alle håndværker uddannet og kan alt selv eller kender nogen der har en fætter. Her der indhenter de trods alt et tilbud på nettet ligesom os andre på sjælland. Så alle fordomme er ikke helt bekræftiget endnu.