people raising wine glass in selective focus photography

Billig bryllupsrejse

Normalt forbinder man måske ikke lige en bryllupsrejse med at det skal være noget billigt. Det var heller ikke sådan at vi tænke da vi startede med at arrangere bryllup, men det kan godt være at det ender sådan. Vi startede med at besøge alt lige fra restauranter og selskabslokaler til slotte og herregårde for at finde det rette sted at holde bryllup. Valget faldt på Sonnerupgaard Gods som måske nok var i den dyre ende, men også det klart lækreste sted at holde vores bryllup. Vi får simpelthen den helt rigtige slotsstemning ved at holde det her og det betyder meget for os.

Når festen bliver lidt dyrere end ventet, så må vi jo prøve at spare nogle andre steder. Vores musiker er blevet en af dem i den lidt billigere ende og vi holder selv vores bryllupsreception hjemme i haven. På den måde kan vi holde udgifterne nogenlunde nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Charterrejse

Først havde vi tænkt os at vores bryllupsrejse skulle være noget helt fantastisk. En kæmpe stor tur med fantastiske oplevelser og alt hvad man ellers kunne drømme om. Vi har imidlertid ændret planerne lidt nu hvor pengene er blevet brugt på selve festen. Planen er at vi finder en billigere rejse i stil med en charterrejse eller også bare en billig flybillet og så finder vi selv et hotel. Det skal være en ferie hvor vi er sikker på sol og godt vejr uden at vi løber ind i de vildeste hedebølger, som jo kan være lidt af en dræber på sådan en tur. Det er så meningen at vi bare skal slappe af og nyde livet efter brylluppet.

Billig bryllupsrejse

Hos travelmarket.dk har vi fundet flere gode bud på billige rejser. De sammenligner priser fra mere end 800 lavprisflyselskaber, traditionelle flyselskaber og rejsebureauer og prøver på den måde at kunne finde en god rejse til en fornuftig pris. Hvis man har is i maven og tør vente, så kan de også klare en søgning på en afbudsrejse. Der ved man jo så af gode grunde ikke hvor man kommer hen til gengæld kan det være rørende billigt.