person touching person's belly

Den første

Mille havde haft et smil på sit ansigt de sidste mange måneder. Hendes familie havde ofte spurgt hende, hvorfor hun var så glad. Men hun havde ikke sagt noget, og det havde hendes kæreste Kasper heller ikke. De havde bevaret det som en hemmelighed, så længe som det var muligt. Men nu kunne Mille altså ikke skjule det mere. Hendes mave voksede for hver eneste dag, der gik, men hun nød det også. Det var skønt at have den dejlige hemmelighed sammen med kæresten.

Nu var det dog blevet tid for Mille at fortælle det til sine forældre. Hun havde derfor inviteret dem begge på en kop kaffe en eftermiddag. Hun og Kasper ville sammen fortælle dem om den glædelige nyhed. De kunne næsten ikke vente med at fortælle det længere. Mille havde overvejet at tage en stram bluse på, så maven kunne ses. Men det havde hun alligevel besluttet sig for ikke at gøre. Forældrene skulle have det fortalt, de skulle ikke selv opdage det ved et slags tilfælde.

Tidligere indkøb

Mille var nervøs, før forældrene ankom. Hun gik derfor ind og åbnede skabet inde i soveværelset. Over den sidste måneds tid var hun og Kasper begyndt at købe forskellige ting, som de skulle bruge, når hun fødte. Mille glædede sig, og derfor nød hun at købe forskellige ting. Hun havde blandt andet købt forskelligt børnetøj af mærket småhjerter. Det var Kasper, der havde fundet hjemmesiden smaahjerter.dk, som de sammen havde siddet og kigget på sidenhen. Det var dog Mille selv, der havde bestilt tøjet, som nu lå i skabet.

Ud over tingene i skabet stod der også nogle ting inde i det ekstra værelse, som de havde. Værelset havde tidligere blot været brugt til opbevaring af forskellige ting, men nu skulle det altså ryddes, så der blev plads til den lille ny. De vidste endnu ikke, om det ville blive en pige eller en dreng, og derfor havde Mille passet meget på i forhold til farverne, når hun havde købt ting til den lille ny. Hun ville ikke risikere at have skabet fyldt med tøj og ting i drengefarver, hvis det viste sig, at hun ventede en lille pige.