person holding black camera lens

Det første kamerafilter

Du har købt det digitale SLR-kamera, du har drømt om. Du har også brugt penge på en lang række objektiver, ekstra hukommelseskort, en kamerataske og måske et stativ. Måske noget andet tilbehør. Nu skal du finde ud af, hvad filtre er. Hvad gør de? Har du brug for dem? Og endeligt, kan du ikke få de samme virkninger ved at benytte den rigtige software? Her er i korte træk svarene på disse meget berettigede spørgsmål. Et digitalt kamera filter er et gennemskinneligt eller transparent glas, der passer på forsiden af en linse.

Det er klart, at have og ekstra lag af glas vil beskytte din linse mod ridser og skader og udskiftning af et filter er billigere end at erstatte en linse. De ændrer også de kvaliteter af lys, der trænger ind i linsen og kan ændre udseendet af billedet og farverne i et billede. Med hensyn til bruget af dem, kan du tage fantastiske fotos uden dem, men de er nyttige, når du har brug for at kontrollere lyseffekter enten for at forbedre kvaliteten af billedet eller tilføje specielle effekter. Der er bogstaveligt talt hundredvis af digitale SLR-filtre til rådighed, som kan producere alle former for effekter som solbrister, tåge, blødt fokus og så videre. At gå ind i alle de forskellige typer og de virkninger, de skaber, vil kræve en forholdsvis stor bog.

UV filtre er primært beregnet til at beskytte dine linser fra at blive ridset eller revnet, bliver beskidt eller udtværet og til at beskytte dem mod støv og vand ind. Hvis de er så gode, hvorfor ikke alle bruge dem? Svaret er, at mange professionelle fotografer føler, at tilføje et ekstra lag glas, uanset hvor klar, vil påvirke kvaliteten af billedet.

Nogle gange må man nøjes med, hvad du har. Ikke alle har det nyeste udstyr og de ​​fedeste legetøj. Frygt ikke. Du kan faktisk tage nogle virkelig fantastiske billeder uden at være en professionel og få det bedste af det bedste. Jeg er kendt som en rigtig billig skate, og alligevel har jeg stadig tage billeder, som er krystalklar og skarp som en tack. Bare tag et kig på billedet af mig i denne mappe. Det skete med en billig $ 99 kamera og ingen flash. Denne artikel vil give dig nogle tricks du kan bruge til at få nogle rigtig flotte effekter.