man and woman holding hands

Det store bryllup

Vi er godt i gang med vores bryllupsforberedelser og der er virkelig mange ting at have styr på. Lige nu går arbejdet mest på at finde den rigtige fotograf til opgaven, vi skal have fundet en bil og der skal også findes nogle musikere til festen.

Fotografen har vi vist nogenlunde styr på. En i familien har gået i skole med én fyr som nu er fotojournalist og ham har vi lige spurgt ad. Han var helt med på idéen om at tage nogle spændende billeder til vores bryllup, så det lyder jo bare vildt fedt. Det er forventningen at sådan en fotojournalist kan give billederne noget ekstra og måske gøre at billederne fortæller en lille historie.

Bryllupskørslen er der slet ikke styr på endnu. Jeg er begyndt at undersøge priserne og viser sig at være rasende dyrt lige så snart jeg nævner ordet bryllup. Nu har jeg så spurgt rundt i familien om nogen kender nogen som har en veteranbil eller måske en moderne direktør audi eller BMW, for den slags biler kunne helt sikkert også være lækre at køre i. Jeg er lidt spændt på om det lykkes at finde en bil til en fornuftig pris.

Musikere til festen bliver også hurtigt en dyr fornøjelse så her prøver vi at kigge efter en rimeligt økonomisk løsning som dog ikke går for meget på kompromis med kvaliteten. Vi har blandt andet kig på at få en guitarist til at spille under maden og så efterfølgende en DJ. Det kan også være at guitaristen senere bliver suppleret  med en sanger og så klarer musikken efter maden.

Inspiration til dit bryllup