En villa med sort glaserede tagsten

Drive. En evne jeg personligt ikke har men mange andre jeg har besider. Jeg må indrømme at den til tider gør mig en smule misundelig. Men så er det igen jeg kommer i tanke om hvor hyggeligt mit liv er og hvor sundt jeg lever. Og så er alt ok igen. Men nogen gange ville jeg ønske at jeg var en smule mere målrettet og karriere minded.

Flere af mine venner har ligefrem en arbejds strategi og plan for deres karriere. Jeg ved ikke engang hvad jeg vil med mit liv. Endnu,det tilgår vel med tid.

 

Pointen

En villa med sort glaserede tagsten

Pointen var at min kammarat der vil have den her villa med den sort glaserede tagdækning har et konkret mål. Uanset hvad så er det langt lettere at arbejde sig hen imod et mål hvis der er et mål. Jeg har ikke rigtig nogen mål og derfor flakker jeg i livet.

Ikke at jeg ikke oplever en masse spændende ting som mange andre går glip af fordi de er meget karriere fokuserede. Det er vel et spørgsmål om balance. Det eneste konkrete mål jeg har er at jeg vil have købt mig en ejelejlighed inden jeg fylder 35. Det er jo ikke lige det vildeste, der er jo mange andre der sætter sig inden. Men så er vi tilbage til karrieren og mangel på samme og især målrettehed. Jeg har så osse valgt at være lidt besværlig og besluttet at jeg vil have de 20% så jeg ikke skal have det dyre banklån. At sparer 200.000 op er osse en udfordring. Det havde set i bakspejlet nok været lettere hvis jeg havde været mere studie og karriere fokuseret. Det havde der med sikkerhed været flere penge i.

På den anden side så var jeg nok ikke kommet til Grønland, eller havde set egypten eller rejst rundt i sydamerika. Jeg har osse været på trænings lejr i Thailand og den slags kan være svært at få råd til hvis man enten har sat sig dyrt for at få det fine hjem eller hvis man arbejder meget fordi det er krævet i branchen. Eller måske begge. Jeg kender flere der er nærmest stavnsbundede til deres arbejde og hjem. Der vælger jeg friheden. Hvis jeg skaffer de 20% så kan jeg sidde for sådan ca 3000-4000 i husleje. Det er frihed!