red and white christmas tree ornament

Fest og julemad

Så er oktober måned godt i gang, og inden vi ser os om, så kommer de første julekataloger i postkassen, butikkerne pynter op til jul og den første julefrokost er lige om hjørnet.

De fleste glæder sig til julefrokosterne, hvor den som regel står på den helt traditionelle julefrokost-mad, som vi oftest kun får omkring juletid hvert år.

Sild, snaps og flæskesteg er en sikker “gæst” ved bordet til disse fester.

Hvad gør man så, hvis man ikke selv har lyst til at stå i køkkenet en hel dag og lave mad ? Eller hvis det er til så mange mennesker, så det skal bestilles udefra ?

Catering er oftest svaret på dette, og det kan man finde mange bud på, hvis man ser på internettet. Man kan blandt andet prøve på menukort.dk . Her har de et kæmpe udvalg af de dejligste juleretter. Hvis man vil, kan man selv sammensætte sin menu, så man får lige præcis de retter, man gerne vil have. Ellers kan man også vælge en af de menuer, de har sammensat på forhånd med diverse lækre juleretter, som sild, fiskefilet, andesteg, ost og meget meget mere.

Det er en dejlig nem måde, at få maden til ens julefrokost på.

Og hvis nu julefrokosten er en af de mere festlige slags, kommer folk gerne iført sjove julekostumer, nissehuer, slips med julemelodi osv. 

Ingen tvivl om, at der vil blive lagt ekstra mærke til, hvis man har gjort lidt mere ud af udklædningen den aften, og humøret vil automatisk stige lidt mere.

Inden folk når deres første julefrokost, kommer de måske ud og drikker den første juleøl på J-dag, som er blevet en kæmpe tradition og lokker rigtig mange mennesker i byen. Denne dag er næsten alle diskoteker, barer, cafeer og andre steder, der serverer øl, pyntet op med alle mulige forskellige slags juleøl-pynt. Desuden bliver der ofte tændt for snevejret denne aften, enten i form af en skumkanon eller en masse flamingokugler, der bliver blæst ud over folk. 

En rigtig sjov og festlig aften, som de fleste i dag har oplevet på den ene eller anden måde.