Flytning igen

For tredje gang på meget kort tid er jeg nu flyttet igen. Det hele handler om uddannelse, for når man er i gang med en uddannelse, som foregår flere forskellige steder i Danmark, så kan man sagtens risikere, at man skal flytte en del gange. Jeg har allerede flyttet tre gange på kort tid, og jeg ved, at der er mindre end et år til næste gang. Lige nu er jeg dog kun ved at være færdig med at få styr på den seneste flytning, så jeg har slet ikke overskud til at kigge frem mod den næste.

Hver gang jeg flytter, er der mange praktiske ting, som der skal være styr på. Denne gang har jeg brugt lang tid på at finde ud af, hvilken form for internet som jeg skal have. Jeg kender andre, der bor samme sted, og der er både nogle, der har fiberbredbånd og nogle, der har bredbånd. Jeg ved dog endnu ikke, om jeg skal have det eller fibernet, men det skal jeg have fundet ud af.

Snart færdig med at flytte

Når jeg er flyttet den sidste gang om et år, så er jeg forhåbentlig færdig med at flytte i meget lang tid. Det er ikke, fordi jeg ikke bryder mig om at flytte, men det er et meget stort arbejde hver evig eneste gang. Det kræver mange ressourcer, og man kan ikke fokusere på så meget andet i de perioder, hvor man står med en flytning. Det kommer også altid bag på mig, hvor mange ting jeg har, som skal pakkes ned i flyttekasser. Det er egentlig lidt sjovt, for jeg har jo flyttet en del gange efterhånden. Alligevel kan det komme bag på mig.

Mine venner har det på samme måde. Forleden snakkede jeg med Sofie, som er en af mine veninder. Hun var også blevet overrasket over, at hun skulle bruge så mange flyttekasser, da hun skulle flytte. Det var nemlig et lille kollegieværelse, som hun var flyttet fra, men alligevel havde hun haft rigtig mange ting på det værelse. Det var hun blevet overrasket over, og hun havde derfor været ude at købe ekstra flyttekasser hele to gange.

Flytning igen