Flytte hjemmefra første gang – dit budget

Mange bliver så ophidset og pakket ind i søgeprocessen,af sit flytte hjemmefra bugdet at man undlader at være opmærksom på et af de vigtigste aspekter af at gå sin egen vej, spørgsmålet er, hvor meget kan du bruge? Konventionel visdom dikterer, at du skal bruge mere end 30% af din månedlige før-skat eller bruttoindkomst. Lad os se på nogle reelle tal. Hvis du får $ 50.000 om året, så skal du være på udkig på at bruge mere end $ 1250 om måneden til din husleje.

Hvis du har fundet det perfekte sted, men huslejen er svær at holde sig til, så skal du ikke forlade stedet så hurtigt. Se om du kan forhandle med udlejeren. Hvis du kigger på et privat sommerhus, kan du være i stand til at affinde dig med udlejeren, så du kan holde på det sted, uden at skulle buste dit budget.

Nu, bare fordi du har fundet det perfekte sted til den perfekte pris, betyder det ikke, du bare kan gaffel over den første måneds husleje. Der er visse sædvanlige startomkostninger at udlejer kan pålægge dig. Et depositum svarende til et par måneds værd af husleje kan være påkrævet. Desuden kan udlejeren kræve en ekstra måneds husleje, der normalt bruges til at dække sidste måned.

Eksempel på budget

Lad os se på nogle numre igen. Hvis du har fundet et sted, der bedes om $ 1000 pr måned, kan du bruge en ekstra $ 3000 til dækning af de ekstra måneds husleje og depositum.

Så hvad er et depositum præcist? I det væsentlige er det den mængde penge, som du afleverer til udlejeren at blive brugt mod skader på lejligheden, mens du lejer det. Hvis depositum er brugt mod sådanne skader, så skal du være i stand til at kræve en specificeret liste fradrag mod depositum. Typisk, når vilkårene i lejekontrakten er opfyldt, og du forlader din lejlighed i god form, så dine penge skal returneres til dig.

Flytte hjemmefra første gang - dit budget

Den ekstra måneds husleje, sammen med dit depositum ideelt bør bibeholdes i en spærret konto, som tjener til at holde dine penge, indtil det er brugt eller returneres. Nogle stater har yderligere krav til penge skal opbevares i depot.

Ingen tvivl om at flytte ud og finde dit eget sted er dyrt, især i begyndelsen. Mange unge fagfolk vælger at samle deres ressourcer med andre bolig asylansøgere, således at de risici og omkostninger forbundet med at leve på egen hånd kan deles. Når du lejer med én roommate eller måske mere,  vil du ofte opdage, at kollektivt du og dine roommates vil være i stand til at råd til en meget større beboelsesrum, og at startomkostninger pludselig ser ikke alt for skræmmende. Men husk på, at dele din stue med bofæller har sine egne udfordringer.