Forfra, om igen

Forfra, om igen

Nogle gange er det bare en ny start der skal til. Ny start, nyt sted, nyt liv. Sådan har det ihvertfald fungeret for mig. Der er sikkert nogen der synes at jeg giver op for let, ikke prøver hårdt nok før jeg smider håndklædet i ringen – men dem om det. Dybest set aner ingen af os hvilke dæmoner de andre kæmper med. Så jo mindre vi dømmer hinanden, jo mindre siger vi af afslørende ting om os selv og vore egne fordomme. Nu er jeg flyttet til et nyt sted igen. Kærligheden holdt ikke, og sådan var det. Jeg går ud fra, at dem der har travlt med at dømme ville mene at jeg efterhånden burde have lært at skue hunden på hårene, tage ved lære og sikre mig mere før end jeg kaster mig ud i endnu et eventyr. Men det er jo lige præcis det jeg ikke vil. Jeg vil stå hovedkuls i livet og tage mine øretæver som den mand jeg ikke er. Jeg er kvinde. Med hud og hår, og et tåbeligt hjerte der aldrig rigtig lærer, men bare drømmer om at elske og blive elsket. Sådan skal det være. For livet er mit, og skal leves som jeg vil. I skærende kontrast til min fine lange uddannelse, mine fornuftige økonomiske valg og dispositioner.

Tid til kærtegn

Lige så ufornuftigt og spontant jeg handler i mit kærlighedsliv, lige så planlagt regelmæssigt og velovervejet er jeg i pengesager. Især dem der omhandler mit hjem. Hver gang jeg har slået nye rødder har fremgangsmåden været den samme. Fordi den virker. Når jeg har fået et overblik over hvad jeg skal have ordnet, klikker jeg ind på hjemmesiden her – byggestart.dk – og indhenter 3 tilbud fra lokale håndværkere. Så får jeg tingene gjort ligesom jeg vil have dem. Ingen kompromiser, ingen opslidende skænderier. Bare mig. Lidt sørgeligt, at byggestart næsten er det mest stabile forhold jeg har været i i mange år. Men også det, hvor jeg følte at jeg fik mest tilbage. Ak ja, kærligheden er ikke ikke altid nem. Men det skal nok lykkes for mig en dag. Pludselig er han der.