Hvordan vælger man en Magento E-handel Development firma?

Hvordan vælger man en Magento E-handel Development firma?

Der er mange faktorer, der skal overvejes , når du vælger en Magento ecommerce selskab. Jeg vil forsøge at diskutere nogle af de centrale punkter, som jeg mener er nødvendige for levering af en vellykket ecommerce løsning.

Hvilke Magento E-handel edition ?

Hvordan vælger man en Magento E-handel Development firma?

Magento shop e-handel er et meget populært valg for alle niveauer af e-handels- virksomheder, så det er vigtigt at henvende sig til en virksomhed, der kan understøtte , gennemføre og levere til dine nuværende og fremtidige ecommerce krav.

Magento E-handel kommer i 2 vigtigste smagsvarianter: Enterprise og Fællesskabet. Magento Enterprise er rettet mod virksomhedens detailhandler, der har behov for en platform, der tilbyder en komplet e-handels -løsning , der har en forbedret feature liste til at håndtere de krav, som en succesfuld handelsvirksomhed. Der er et årligt licensafgift knyttet til dette, men tilbydes til en brøkdel af prisen for tilsvarende virksomhedsniveau platforme. Magento e-handel udviklingsselskab eller din Magento udviklere kan købe denne licens til dig, eller du kan henvende Magento E-handel direkte for licensen . Licensen gebyr er $ 14,420 .

Magento Community er rettet mod selv- starter og de ​​mindre virksomheder, der ønsker en robust og fleksibel platform, som de kan begynde at handle online hurtigt . Samfundets udgave har ingen licens knyttet gebyrer.

Magento udvikling skills

bør det ikke antages, at alle Magento udvikling virksomheder har udviklere med sådanne færdigheder eller at selskabet har erfaring i at levere og forvalte sådanne projekter . Hvis du vælger en virksomhed, der ikke har de færdigheder eller erfaring på dette område , så vil du sandsynligvis opleve problemer med integration og projekt- forsinkelser, som en mere erfaring og dygtige ecommerce udvikling virksomheden ville have undgået .

For eksempel kan du have en vellykket e-handels butik allerede, men det skal nu blive opgraderet og integreres bedre med dit interne system. I dette tilfælde bør du nærme dig en Magento udvikling selskab, der har erfaring og dygtige Magento udviklere, der forstår og kan implementere systemintegration. Hvis du nærmer dig en virksomhed, der ikke har nogen erfaring i at arbejde i partnerskab med andre 3. parter eller aldrig integrere med andre systemer før, kan du opleve, at de ender med at lære dit projekt, der kunne tilføje forsinkelser , lavt kodning standarder vigtigst tab af tillid til dig og 3. parter , de arbejder med .

Er fysiske placering af Magento udvikleren vigtigt?

Placeringen af ​​Magento Company er også vigtigt . Vi vil anbefale dig at vælge en Magento udvikler, der er lokal eller let tilgængelige for dig, som du vil gennem projektets løbetid har flere ansigt til ansigt meet-ups . Virksomheder, der ikke er let tilgængelige for dig vil pådrage ekstra for rejsetid, rejseudgifter og transport , som måske ikke har været indregnet i dit budget.

Vælg den rigtige Magento Company

disse er nogle af de faktorer, du bør overveje, når du vælger et Magento udviklings selskab , men i sidste ende bør du vælge Magento udviklere , som du er komfortabel med , og hvem du har tillid til at leverer e-handels butik, der mødes med din virksomheds behov.