man in black zip up jacket wearing white earbuds

Ikke på facebook

Ikke på facebook

Hvis ikke du helt føler dig tryg derhjemme og føler, at der er indbrudstyve i området, så er der intet andet, der kan få dig til at føle dig mere sikker end diverse alarmer. Hvis du tilmed har hørt, at der er indbrudstyve, der huserer i området, så bør du invistere i en brandalarm med det samme, da det sagtens kan blive din lejlighed eller dit hus, der bliver indbrudstyvenes næste mål.

 Når du køber en tyverialarm, så bliver den naturligvis monteret af en autoriseret montør fra det pågældende alarmselskab, hvorfor du kan være helt sikker på at alarmen rent faktisk virker, hvis det skulle hænde, at en indbrudstyv skulle bryde ind i dit hus. Når du bestiller en tyverialarm, så medfølger der ligeledes en række alarmskilte, der – efter eget valgt, naturligvis – kan monteres på både døre og vinduer. Hvis indbrudstyven ser disse alarmskilte, så chancen større for, at han forsvinde igen end at han vælger at begå indbruddet.

Indbrudstyve er nemlig mere tilbøjelige til at vælge husstande, der ikke har alarmer, eller i hvert fald ikke har synliggjort det, så blot den lille ting, at du sætter en række alarmskilte op på vinduer og døre, kan være nok til at holde indbrudstyven væk fra netop dit hus. Hvis indbrudstyven alligevel skulle vælge at bryde ind, så når han ikke langt inden du selv er dukket op eller en af dine fire andre valgfrie modtagere – anbefales at minimum to af disse er dine naboer – af Alarm SMS’er er dukket op.

Det er simpelthen bare en fantastisk måde at hjælpe hinanden på, det er ikke bare smart og nemt, det giver også en fantastisk sammen hold i nabolaget. Hvilket også er med til at tyvene ikke ønsker at komme snigende.

 Det eneste du nu bare ikke må gøre er nu at gå på Facebook og skrive du skal på ferie. Det er noget af det som tyvene tjekker allermest inden de skal begå et indbrud, så sørg for aldrig at gøre det. Det kan koste dig rigtig mange penge i den lange ende.