Ingen tid at spilde

Ingen tid at spilde

Jungletrommerne siger, at det kommer igen: tilskuddet til at få udført diverse håndværksmæssige opgaver i sit hus. Det er nok ingen overdrivelse at sige, at der er nok at tage fat på i vores hus. Vi købte det på en tvangsauktion til en rigtig fornuftig pris. Der var derfor luft til diverse forbedringer, som er nødvendige. I den forbindelse har vi tænkt os at finde de skarpeste håndværkertilbud på henttilbud.dk. Så er det jo dobbelt dejligt, hvis vi oven i kan få tilskud eller fradrag. Det kan jo være, at det giver mulighed for lidt mere luksus.

Skal – skal ikke

Vi var meget i tvivl da vi overvejede om vi skulle købe huset på tvangsauktion, for det er jo købt som beset. Det er ikke muligt at komme bagefter og sige, at noget ikke funker eller er defekt. Du har set det, du har budt på det og købt det. Der er en ikke over kantstenen garanti. For at sikre os bedst muligt allierede vi os med en byggesagkyndig håndværker, som gik huset minutiøs efter i sømmene inden vi besluttede os for at købe det. Han fortalte, hvilke ting der skulle laves og hvad vi skulle forvente at give for det. Med det i baghovedet kunne vi så sætte en højeste pris, som vi ville (og kunne) give for huset. Det blev ikke budt højt nok op til første tvangsauktion, så vi måtte på den igen. I anden runde lykkedes det os at få det – nogle hundrede tusinde under vores smertegrænse, så det var godt nok.

Vi bor selv i en lejelejlighed, som vi har sagt op med et halvt års varsel. Vi forventer, at vi vil være så langt om et halvt år, at vi kan flytte ind. Der er ikke så meget ved at flytte ind i en byggeplads. Derfor venter vi lige med at flytte ind – for alle parter. Det vil blive bøvlet, hvis håndværkerne, som vi finder via Henttilbud hele tiden skal gå og tage hensyn til os og om vi lige har hængt noget vasketøj op. Både for dem og for os.