Jeg fik det

Dagen er fredag eller var ikke mange minutter før jeg har fri fra mit arbejde på et kontor i København hvor jeg har været ansat de sidste 15 år. Sider ved at pakke sammen og gør klar til en weekend fordi det trænger rigtig meget til. Har nemlig arbejde rigtig hårdt denne uge fordi der er så mange ting på arbejdede vi skulle være færdig med at derfor var nået til arbejde over. Heldigvis ikke hver uge det sker næste uge kan se frem til at må afspadsere rigtig meget.

Efter jeg havde pakket de sidste ting sammen og kl. passerede 16 og jeg havde fri. Skyndte mig ned til bilen og begyndte at køre hjem af. Men jeg sad der i bilen tænkte hvad jeg skulle lave i weekenden eller bare her til aften og eftermiddagen. Kunne egentlig godt tænke mig et helt nyt herreur fordi det jeg har er ved at være slidt op efter mange år. Sad og tænkte over det men så kørte og så besluttede jeg mig for at købe et med det sammen. Kørte hen til nærmeste hovedgade parkerede bilen og gik hen til urmageren og ind i butikken.

Jeg fik det

Inde i butikken stod en ung mand og spurgte er der noget jeg kan hjælpe med? Jeg svarede stille og roligt jeg kunne godt tænke mig at købe et nyt smart dykkerur fordi mit gamle er ved at slidt op. Det kan sagtens hjælpe med Sagde den unge mand og viste mig hen til vore herreur stod. Skal det være digital eller almindelig spurgte han, mens han kiggede på mig. Kunne godt tænke mig et almindelig svaret jeg og begyndt nysgerrig at kigge på alle de flotte herreur de havde til salg i butikken. Der var nemlig rigtig mange flotte og jeg troede umiddelbart at jeg havde svært ved at vælge.

Skal være indbygget dato?

Den unge mand kiggede igen på mig og spurgte skal være indbygget dato eller er det lige meget. Det ved jegikke umiddelbart svarede jeg til ham for det havde jeg slet ikke tænkt på om den nuværende herreur havde det ikke en gang. Jeg kiggede rundt på de ure de solgte og kiggede temmelig længe og til sidst fandt jeg det jeg vil have. Det er lige dette jeg gerne vil købe sager måneder og pegede på det herreur jeg havde udset mig som det jeg ville købe.

Faktisk også et af de bedste vi har sagde den unge mand til mig at kigge glad rundt i hele lokalet. Vil du have med eller skal bare være som at være her spurgte han videre men han var ved at slå det ind i kasseapparatet. Jeg tager det som der er svarede mens jeg fandt dankortet frem og gjorde klar til at betale. Netop det dyreste jeg kommer til at købe i år tænkte jeg stille for mig selv. Fem minutter efter var jeg allerede ud i butikken og havde mit herreur om armen. Nogle er jeg rigtig glad jeg lige nu.