Jeg forstår ingenting

Det kan godt være, at jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen eller den hurtigste knallert på kajen, men det ændrer ikke på, at jeg ikke helt forstår, at det går mod efterår og vinter. Det vil sige, det gør jeg, men min krop vil bare ikke slippe fornemmelsen af bagende sol, lyden af kvidrende fugle og dejlige ture til stranden. Min krop og jeg er slet ikke klar til at tænke på vinterjakker. Det er jo stadig vejr til shorts og toppe. At det nok ikke varer så længe før det er definitivt slut med det for i år, kunne jeg læse på womenswall.dk hvor de havde et indlæg om jakker til kvinder.

Farvel til grill – goddag til støvler

Det betyder nok bare, at jeg snart kan køre grillen ind i skuret for denne sæson. At der ikke bliver flere rå bøffer, som er forkullede udenpå i år. I stedet skal jeg så finde mine støvler frem. Heldigvis er det sådan, at jeg elsker efteråret. Jeg elsker alle de fantastiske farver, som naturen har at byde på. Når jeg går i skoven med min hund – sådan en tidlig efterårsmorgen, så er der et helt fantastisk lys. En af traditionerne i efteråret er, at min familie og jeg skal ud og samle kastanjer. Det var vi gjort så længe, som jeg kan huske. Det er en tradition, som jeg har taget med fra min opvækst. Jeg gjorde det nemlig også sammen med min mor. Faktisk kan vi godt tage afsted tre generationer på kastanjerov: min datter, mig og min mor. Der er et eller andet hyggeligt ved at gå i skoven og finde de flotteste, grimmeste, mærkeligste kastanjer.

Jeg forstår ingenting

Faktisk kan jeg også godt lidt vinteren. Da jeg var yngre var jeg på skiferie hvert år, men det er lidt gået i sig selv. Det skyldes nok, at jeg ikke er så adræt, som jeg har været. Og det er lige så billigt eller billigere at tage en uge sydpå, hvilket min mand og min datter er meget mere til. Ingen af dem har prøvet at være på skiferie – endnu.