Jeg skal på medarbejderjagt

Lige nu er jeg bare mig selv i mit lille firma, hvilket på mange måder går ganske fint. Jeg kan bare mærke, at jeg får flere og flere kunder. Desværre bliver der ikke flere timer i døgnet. Derfor har jeg nøje overvejet, hvad jeg skulle gøre. I den forbindelse er jeg kommet frem til at jeg skal en tur på ofir.dk, hvor jeg vil vise alverden – og ikke mindst relevante ansøgere – et kæmpeskilt med medarbejder søges. Måske bliver det ikke lige et skilt, men snarere et stillingsopslag, som fortæller mere om, hvilken medarbejder der søges.

Kunder – ja tak

At jeg er i en så gunstig situation, at jeg har flere kunder end jeg selv kan klare ser jeg klart som et positivt tegn. Jeg er ikke lige typen, der siger nej tak til kunder. Så går de jo bare til mine konkurrenter og det ville da være synd.

Min kommende medarbejder skal helst findes hurtigst muligt, for der er masser af opgaver at tage fat på. Fordi jeg er firmaet og min nye medarbejder bliver den anden halvdel, er det meget vigtigt, at jeg finder den rette medarbejder. Derfor har jeg gjort en meget stort nummer ud af at finde ud af, hvad det er jeg søger. I den forbindelse har jeg også sparret med nogen af mine venner, som ved en del om den slags. Derfor tror og håber jeg, at den kommend medarbejder jeg finder frem til vil være et bulls eye eller hole in one.

Også mulighed for ferie

At jeg får en medarbejder betyder også noget andet vigtigt for mig. At jeg kan holde ferie. Det kan nemlig være lidt udfordrende, når man er ene mand på fortet og ens kunder bliver ved med at hive og trække i en for at få løst sine opgaver. Selv om det har givet gode penge, så vil min kone gerne have mig med på ferie. Vi har ikke været på ferie sammen siden jeg startede firmaet. Det er blevet til et par forlængede weekender i forbindelse med højtiderne, men ægte ferie, sådan en uge eller to sydpå, har der indtil nu ikke været tid til.

Jeg skal på medarbejderjagt