Julegaveindkøb i nærheden

Julegaveindkøb i nærheden

Det er jo bestemt ikke for tidligt at gå i gang med julegaveindkøbene. I min familie har vi allerede udvekslet ønskesedler på kryds og tværs. Sedlerne studeres grundigt for at man kan finde den helt rigtige gave og der er gerne nok at vælge imellem. Min egen ønskeseddel slår nok alle rekorder. Den er på fire sider og det er endda efter at jeg har skåret den ned til de ting som jeg ønsker mig allermest.

Lokale indkøb

Når det kan lade sig gøre, så foretrækker jeg at støtte de lokale forretninger. I byen har vi også mange af de gode forretninger, så det er ikke så svært at handle en god del af julegaverne lokalt. Min søster er nok en af de letteste at købe gave til for hun ønsker sig altid en parfume. Det er ikke sværere end at finde den nærmeste Matas butik og dem er der trods alt 293 af i Danmark. Hun skriver gerne flere forskellige parfumer på sin ønskeseddel, så det er bare at vælge en som passer til gavebudgettet. Jeg føler at der altid er god service i Matas hvor der er mange medarbejdere som er klar til at hjælpe. I mange andre forretninger oplever jeg at man nærmest skal stå i kø for at fange en medarbejder men i alle Matas butikker er der tilsammen omkring 2.500 medarbejdere og ellers er der jo også altid matas.dk.

Næste omgang af lokale indkøb blev foretaget i Jysk. Nu er forretnignen jo som sådan ikke lokal men ved at handle i den lokale Jysk så håber jeg på at det giver job til nogle fra nærområdet. Det var heldigvis ret let at finde hendes gaver, da hun ønskede sig dyner og puder. Dem har de jo i alle prisklasser så endnu en let gave til familien. Min far var cirka lige så nem at finde gave til. Efter i flere år at have grisset med aske fra sin pejs i stuen, så fandt min mor ud af at han ønskede sig en askestøvsuger. Den blev også handlet lokalt og så har vi jo samtidig sparet lidt benzin når vi ikke skal køre så langt efter gaverne.