Kender du mærket?

Kender du mærket?

Du kender G-shock-serien, gør du ikke? Jeg er helt sikker på, at det gør du, for denne serie af ure omfatter så mange ure, at du med stor sandsynlighed har set langt mere end blot et ur fra denne serie. Måske har du endda selv overvejet at investere i et G-shock-ur fra Lipa – enten i forbindelse med et ur, der kan bruges til hverdag eller et digitalur, der kan bruges i forbindelse med diverse sportslige aktiviteter, der blandt andet tæller løb, cykling, rulleskøjteløb og så videre. Fordelen ved disse ure kontra andre digitalure er, at de er yderst robuste og slidstærke, hvorfor de nemt kan holde til at blive brugt i forbindelse med diverse sportsaktiviteter. Dog er der også en anden fordel, der lyder på at man nemt kan finde en forhandler af Casio og samtidig også en autoriseret reparatør af disse ure.

Cirka et år tid siden?

For cirka et år siden købte jeg et CASIO G-SHOCK GOLD – GA-110GB-1AER, men selvom det er meget robust og slidstærkt, så formåede jeg alligevel at få ødelagt uret på en eller anden vis. Jeg ved ikke hvordan, men det gjorde jeg. Derfor skulle jeg have fundet en butik, der kunne lave mit ur og det tog mig bestemt ikke særlig lang tid at finde en butik, der kunne lave mit CASIO G-SHOCK GOLD – GA-110GB-1AER. Da uret er produceret på så intelligens vis, så tager det heldigvis ikke særlig lang tid at fikse et sådant ur, hvilket jeg var ualmindeligt glad for.

 

Når det virker, så virker det også super godt. Nu lyder det som om at det næsten altid går i stykke, men det er faktisk det lige modsatte. Da jeg sendte mit ur retur, fortalte de mig i butikken at det var første gang de havde oplevet sådan en skade på dette mærke. Han fortalte mig at de stort set aldrig for noget reklamationer på ure fra Casio fordi de er lavet til at kunne holde til lidt af hvert. Så jeg var da heller ikke i tvivl om at jeg gerne ville bruge penge på at få det lavet, da det nok var et enkelte stående tilfælde.