people tossing their clear wine glasses

Køb noget ordentlig vin!

Køb noget ordentlig vin!

Skal der være fest, så lad der være fest. Glem alt om hvordan økonomien ser ud og se at få købt noget ordentlig vin.

Det kan godt være det kræver du tømmer pungen, men det er det hele værd. For hvor er det en fantastisk oplevelse at få noget rigtig, rigtig god vin på bordet. En hel anden oplevelse end hvis det er endnu en omgang 3-for-100 vin fra det lokale supermarked.

Glem Amaronen

Selv er jeg rigtig glad for at stille et par flaske Amarone på bordet, men hvis der virkelig skal være fest, så skal det være et par flasker Brunello. Det er simpelthen bare min favoritvin. Den klart bedste italienske vin overhovedet – og måske den bedste vin i det hele taget!

Har du ikke endeløst med penge, så bør du købe dine Brunello flasker på nettet. Du får simpelthen mere for pengene på den måde, så det er for dumt ikke at gøre det.

Og samtidigt, så er det også meget nemmere at bestille vin på nettet end nede i den lokale vinhandler.

Men uanset hvordan din økonomi ser ud, så skal du huske en ting: Brug nu pengene på noget ordentlig vin. Det koster at købe god vin, men det er som sagt det hele værd, da det er en hel anden oplevelse end de 3-for-100 vin du plejer at drikke! Og nej, den gode vin køber du ikke nede i supermarkedet. Du skal online, hvis du vil købe noget rigtig god vin (som fx. de tidligere omtalte Brunello flasker fra Konsulen.dk)

Stram dig an

Der er alt for mange danskere, der slet ikke forstår at holde fest uden at holde igen med både det ene og det andet. Husk nu for pokker at livet er en fest og at det skal fejres på behørig vis. Gør vi ikke det, så kan vi jo ligeså godt lade være med at holde noget som helst og bare sidde og kede os i stedet.

Faktisk kan jeg slet ikke forstå, at der er nogen der kan få sig selv til at invitere til noget som helst uden at holde arrangementet med bare et anstrøg af format, god vin og gerne også en masse god mad!