man in black and white suit standing near window

Kopi eller ikke en kopi

kopi eller ikke en kopi

Det kan være svært at finde ud af hvad der er kvalitets tøj og hvad der ikke er, især hvis man handler på nettet. Det er nemlig de færreste der skriver hvis de har en dårlig kvalitet, så hvordan er det lige man sikre sig at man får den helt rigtige kvalitet.

Vi vil i dette korte blog indlæg prøve at komme ind på nogen af de ting som du skal holde øje med, hvis du shopper efter kvalitet på nettet. Når vi skriver at det er til dem som shopper efter kvalitet så er det fordi at det ikke er alle kvinder som leder efter kvalitet, eller rettere sagt det er ikke alle kvinder som gider betale det som det koste at have kvalitet på. Så derfor er denne artikel ikke henvendt kvinder som kun er ude efter at købe til den allerbedste pris. For nettet er overfyldt med dårlig kopi varer som ligner mere eller mindre de ægte. Disse vare finder kommer ofte fra sider som ikke er fra Danmark.

Så det første du skal holde øje med er hvor domænet kommer fra, det kan du se ved at kigge oppe på endelsen, den skal nemlig slutte med punktum dk. Hvorfor er det så vigtigt at domænet er fra Danmark, jo ser i hvis det er ikke lovligt at sælge kopivarer i Danmark. Så hvis shoppen gør det bliver de ofte meget hurtigt fundet og lukket, der efter skal de ofte betale pengene tilbage lige med det samme.

Det er også ulovligt at sælge kopivarer i de fleste andre lande, men det tager bare længere tid for dem at blive opdaget fordi de ikke sælger i deres eget land, så det er meget mere besværligt at klage når man ikke rigtig ved hvem man skal kontakte. Så hvis du er på udkig efter en dyr Danefæ vinterjakke så skal du hellere vælge at købe den fra en dansk hjemmeside, det kunne være en af de store som Nelly.com, Smartgirl.dk, eller en af de andre store shops. En ting er sikkert hold dig fra hjemmesider som sælger langt under normal pris.