white cruise ship on sea during daytime

Krydstogt

Krydstogt

Vores datter er for ikke så længe siden blevet skilt. Der er en dreng på næsten fire år, altså vores barnebarn, som er blevet hos sin mor. Min mand syntes, vi skulle gøre noget virkelig godt for dem begge, og som han sagde, vi støtter og hjælper lidt i daglidagen, men han mente, de trængte til at komme lidt væk, og at vi skulle invitere vores datter og barnebarn på et krydstogt i Caribien.

Det var en fantastisk god ide, og vi gik straks igang med at finde frem til en rejse med fly og derefter med krydstogtskibet. Da vi havde fundet, hvad vi ønskede, men endnu ikke bestilt, talte vi med vores datter og barnebarn om det. De var begge meget opsatte på at komme af sted, men vores lille dreng ønskede noget med indianertelt, altså en tipi, eller noget med soldater, gerne at sejle, og hvad så med hans nye cykel. Sådan lød det fra ham.Desuden elsker han løver og ville gerne se en sådan.

Vi syntes, det var svære ønsker at opfylde, men sagde til ham, at nu måtte vi alle tænke lidt over det. Der var jo et stykke tid til, at vi alle havde ferie.

I mellemtiden sad jeg en dag og ville finde børnetøj på nettet, det er nemmere end at skulle bruge tid til at gå i forretninger, som vi dog også gør engang imellem naturligvis, men nu ville jeg se udvalget af Bobo choses, smaahjerter.dk. Vi har flere gange været heldige med det, og det skal jeg love for, at vi denne gang var i stor stil.  Der var tøj med en løve på, en cykel, en tipi og sågar en armyfarvet t shirt. Jeg skyndte mig at printe det hele ud, tog hen til min datter og viste mit barnebarn, at han kunne få alle sine ønsker opfyldt med billederne på disse t shirts, som han kunne få og tage med på krydstogtet. Heldigvis blev glæden hos ham stor, og han blev meget stolt, så nu ser han ligeså meget frem til turen som os andre.

Tøjet er kommet, men han fastholder stædigt, at det skal vente med at tages på, til vi rejser. Selvfølgelig er rejsen nu bestilt.