Kunsten at høre rigtigt – Agera ikke Agea

For mange år siden var nogen “så venlig” at kyle et kanonslag efter mig. Det gik desværre ud over min hørelse som blev nedsat. Ikke markant, men nok til at jeg nogle gange ikke lige får det hele med. Nogle år senere, da jeg var soldat, blev jeg udsat for nogle blålyn – uden høreværn. Det gjorde ikke hørelsen meget bedre…

For ikke så længe siden talte jeg med en forretningspartner om, at jeg havde brug for at finde nogen til at lave min nye hjemmeside. Den hjemmeside, som jeg selv havde lavet i FrontPage var i den grad ved at være udtjent. Så nu skulle der nye boller på suppen.

Jeg vidste, at hans hjemmeside – indtil for nylig havde været tudegrim – mindst lige så grim som min. Men nu var hans hjemmeside blevet rigtig flot. Derfor var det oplagt at spørge ham.

Han fortalte mig, at han havde fundet sin leverandør på noget som hed Agea. Her havde han fået kontakt med kompetente leverandører, som kunne klare det. Han havde så valgt det bedste tilbud.

Da jeg kom hjem gik jeg straks ind på Ageas hjemmeside. Der måtte jeg så lige grine lidt af mig selv, De hed ikke Agea, men Agera.dk.

Til gengæld havde jeg hørt alt resten helt korrekt. Det VAR muligt at få kontakt med nogen, som var gode til at lave hjemmesider.

Lige som min forretningspartner fik jeg også gang i nogen folk, som var gode til at lave hjemmesider. Efter nogen dialog fandt jeg den rette leverandør.

Kunsten at høre rigtigt - Agera ikke Agea

Det betyder, at min hjemmeside nu lever på lånt tid. Inden for de næste par uger er de færdige med at lave hjemmesiden, så jeg kan komme ind i det 21. århundrede.

Jeg forventer, at den nye hjemmeside vil kaste en masse ekstra omsætning af sig. Jeg er allerede begyndt at glæde mig til at bruge nogle af alle de dejlige penge, som bare kommer væltende ind på min konto. Derfor er jeg gået i gang med at finde ud af, hvor næste rejse skal gå hen. Om alt går vel, så skal det hellere være Phuket end Padborg.