man writing on paper

Lånemuligheder hos Nordea

Skal du ud og have fat i en andelsbolig, så er pengene ofte den største udfordring, for hvor meget kan man egentlig for lov til at låne og hvor får man det bedste og mest overskuelige lån?

Det nemmeste er hvis du vil have et lån i din egen bank, og hvis du for eksempel gerne vil have et lån til andelsbolig i Nordea, så er der rigtig gode muligheder. Den helt store fordel ved den store bank, er at de kan lave et lånebevis til dig.

Sådan et fungerer ved at de beregner alle dine informationer og tal og derudfra finder ud af, hvor meget du kan låne. Sådan et bevis holder i op til et halvt år og i den periode kan du gå ud og byde på andelsboliger som du finder interessante, da dig og sælger kan se at du er bevilliget til at låne pengene.

Lånemuligheder hos Nordea

Kigger man på Danske Bank har de fleste forskellige lånetype, både almindelige lån, kreditlån og pantebrev, men i Nordea er det hele ligesom samlet i et.

Lånet hedder Nordea prioritet, Andelsboliglån, som har en variabel rente, men som kan sænkes alt efter jo god en kunde du er i banken – Fordelskunde. At få et lån til andelsbolig i Nordea, giver dig også mulighed for at få nogle år uden afdrag, hvis du har brug for lidt luft i økonomien og du har også mulighed for at betale mere af på lånet en måned.

Det gør at du ikke behøver betale så meget af i de dyre måneder med julegaveindkøb og konfirmation. Endelig kan du få lånet i helt op til 30 år, så hvis du er kunde hos Nordea så bør du bestemt låne hos dem.

Inden du skriver under på noget, så husk at lån er den vare en bank lever af at sælge og at den vare har en pris. Priser kan forhandles hvis man ved hvordan og der er der for penge at spare.

En god fremgangsmåde er at indhentet tilbud fra andre banker. Har du en dårlig økonomi, så bliver dette nok svært, men er din økonomi sund og god, så kan du spille bankernes priser ud mod hinanden.

Jeg har flere gange selv været i stand til at få billigere renter og spare på nogle af gebyrerne fordi jeg har indhentet tilbud andre steder og derfor vidst hvad et lån ”skulle koste”.