Mandag aften, sidst på måneden

I forgårs, var jeg lige gået online for at tjekke en af mine yndlingshjemmeside for at se om ikke der skulle være et godt tilbud. Det var der – men for en gangs skyld var det ikke fra matas. Det er der jeg foretrækker at forkæle mig selv, med luksuriøse læbestifte, matchende mascara og lækre, blødgørende cremer der får min hud til at føles yngre og se ud som om jeg næsten stadigvæk er teenager. Det er trods alt noget af en bedrift, selv for mærker som Loreal, Elisabeth Arden, Clinique eller Nivea. For jeg er godt og vel på vej mod de 50, men som min kæreste Ernst siger – jeg er godt velpræserveret. Ikke i alkohol, for som det amerikanske mundheld siger.

Mandag aften, sidst på måneden

Det eneste man ikke kan præservere i alkohol er selvrespekt. men ud over selvværd, sminke og smart tøj, er der masser af andre måder at forkæle sig selv på. Efter at jeg for alvor er begyndt at lede efter belønninger, er  de simpelthen begyndt at dukke op af sig selv.

Du får det du leder efter

Det er min erfaring, at jeg er blevet belønnet i livet, med at få de ting jeg har ledt efter. Nogle gange har det været kampe, modgang eller bekræftelse på at jeg ikke var god nok. De sidste mange år har det været anderledes. Jeg er begyndt at kigge efter succeshistorier, bekræftelse på at jeg er skøn, og ting og gaver jeg kan give mig selv. Det er forbløffende, så gerne andre også vil hjælpe, hvis bare man fortæller dem, hvad man skal bruge.

Her sad jeg, med en Facebook besked, på at min frisør havde en 4. års elev der skulle øve sig før svendeprøven. Derfor kunne man få gratis klipning med farve og striber. Hvis ikke det er fantastisk en mandag aften, sidst på måneden – når jeg alligevel stod og skulle book en tid hos frisøren, så ved jeg snart ikke hvad. Jeg kan spare en mindre formue, og få en god oplevelse med i købet. Det er så hyggeligt at sidde og slappe af i frisørstolen mens jeg bliver nuslet og puslet om, af en der ved hvad hun gør. Det er himlen.

I næste uge skal jeg nemlig til fest, hvor jeg ved at der er god musik med sir juke. Det er sirjuke.dk, som leverer en jukeboks til at give god musik og stemning. Med en jukebox med indbygget dj er det lidt sjovere. Den har både sirjuke og jeg fanget. Det er en god ide, at stå for udlejning af god musik. Mer’ af det!