woman left eye

Mascara fra matas

Mascara fra matas

Jeg var sammen med min veninde Ditte ude og shoppe i Magasin til den store guldmedalje. Vi var lige blevet færdige med en stor opgave på universitet og efter 4 uger med konstant opgaveskrivning trængte vi til at komme ud blandt andre mennesker, bruge nogen penge og købe nye lækre ting som vi stod og manglede. 

Efter at have shoppet i magasin gik vi på cafe og spiste en god salat med gedeost og drak en cola til, mens vi diskuterede hvad vi skulle bagefter. Jeg skal i hvert fald i matas, sagde jeg. Jeg mangler en god mascara og en øjenskygge. Den var Ditte med på og vi satte kursen mod den nærmeste matas. Jeg var i forvejen lidt i tvivl om hvilken mascara jeg skulle købe. Det eneste jeg vidste var at den skulle være sort og vandfast. Mærket var jeg ikke så sikker på, jeg har i lang tid sværget til Maxfactor men vil nu gerne prøve noget nyt. 

På jagt efter en mascara hos matas

Inde i matas startede vi med at kigge på de mange forskellige mærker de har inden for mascara og make-up generelt. Der kom en ung ekspedient hen til os og spurgte om der var noget hun kunne hjælpe os med. Jeg forklarede at jeg var ude efter en ny mascara og hun spurgte ind til hvilke mærker jeg før havde brugt og om jeg havde været tilfredse med dem. Efter lidt snakken frem og tilbage foreslog hun mig at købe mascaren fra Nilens Jord. De havde mange kunder som sagde at den var rigtig god og så er den også parabenfri og parfumefri. Den så rigtig lækker ud og så var den ydermere produceret af et dansk firma.

Jeg bestemte mig til at det skulle være den og købte samtidig en øjenskygge fra samme mærke i en brun nuance. Imens jeg havde fået det gode råd havde Ditte købt en parfume og vi forlod matas i godt humør. Vi havde fået gode råd, lækker make-up og parfume. Vi var enige om at det var en god afslutning på en god shoppedag.