Masser af forkælelse

Efter en rigtig lang arbejdsdag, hvor man har stået op i mange timer og hjulpet kunder, så går turen op i fitness centret, selvom overskuddet måske ikke helt var der da jeg gik i gang med mit trænings program, så giver det en masse overskud alligevel, og jeg bliver automatisk gladere af at have været oppe og træne. Det var noget af en kamp i starten at få det gjort til en vane, men den ene time det tager at gå op og træne, giver utrolig meget mere i den anden ende. Jeg har aldrig været et morgen menneske, men træningen giver mig en fornyet energi, det er helt fantastisk. Men der er da dage på arbejdet som er ulidelige, så lange at man kommer til at springe træningen over, så er den en fornøjelse at komme hjem, ligesom det var i dag. På vej hjem var jeg lige en tur forbi matas og købe en masse produkter fra biotherm og lidt badesalt til mit badekar. Jeg elsker at forkæle mig selv, så når jeg skal slappe rigtigt af efter sådan en dag, fylder jeg badekaret op med varmt vand, og en skøn portion badesalt i, så tænder jeg stearinlys rundt i hele rummet, og renser min hud, og lægger en ansigt maske, før jeg slukker lyset og ligger mig vandet, og bare mærker hvordan varmen for kroppen til at slappe helt af. Der kan jeg sagtens spendere et par timer, med bare ligge i ro og fred og nyde en stille stund med mig selv. Det er skønt sted at have tid til at reflektere over hverdagen og de ting der gør dig glad, dine drømme og hvordan jeg vil nå mine drømme. Det giver en dyb sjælero inden i at ligge der og være total afslappet. Bagefter kommer biotherm på banen, deres produkter er fantastiske, og man føler sig meget mere lækker når man har plejet sig selv ind i lækre produkter. Så er der dømt sofa hygge, med en god film, et lækkert fad med frugt og en flaskevand, så er det jo godt at man også lige nåede en tur forbi kiosken og købe det sidste nye dameblad.

Masser af forkælelse