Min rige farmor

Min farmor har mange penge, det er ikke nogen hemmelighed. Derfor køber hun mange ting, hun køber også mange ting, som hun slet ikke har brug for. Hun køber nye ting til stuen, badeværelset, køkkenet og alle andre rum i hendes store, statelige, hvide villa, som ligner et helt lille slot. En gang i mellem kommer det dog os børnebørn til gode, for så må hun jo af med nogle af tingene igen.

Noget af det, som vi har fået, er vores ergonomiske kontorstole, men det var faktisk en fejl, at min farmor overhovedet fik sådan nogle. I hvert fald, at hun fik tre af dem. Min farmor er ikke en haj til det med internettet, men alligevel ville hun gerne prøve at købe forskellige ting derover. Blandt andet ville hun gerne have en ny kontorstol, så hun kunne sidde ergonomisk korrekt.

Hele fire kontorstole

Det tog hende ikke mange øjeblikke at få fundet en hjemmeside, hvor hun kunne bestille sig en ny kontorstol, men det var jo svært at vælge, syntes hun. Derfor klikkede hun længe rundt på hjemmesiden, men besluttede sig aldrig rigtig for en af stolene. Stor var hendes overraskelse så en uge senere, netop da jeg var kommet på besøg.

Jeg skulle hjælpe hende med at bestille denne ergonomiske kontorstol, da det bankede på døren. Udenfor stod en mand, der gerne ville aflever ikke færre end fire ergonomiske kontorstole. Fire meget forskellige stole, men alle rigtig fine. Min farmor er af den type, der ikke vil indrømme, når hun begår en fejl. Hun takkede derfor pænt manden, der stod og missede lidt med øjnene. Det var skarpt solskin den dag.

Min rige farmor

Da vi kom ind i huset igen, med de fire kontorstole, spurgte jeg min farmor, hvorfor hun havde bestilt så mange. Jamen, det var jo fordi, hun gerne ville forære en ergnomisk kontorstol til hvert af os børnebørn. Min undren blev ikke mindre, for en halv time siden havde hun jo spurgt om hjælp til at bestille en stol. Det havde hun dog også et kvikt svar på. Det skulle jo være en overraskelse. Ja, sådan er hun, min skønne, rige, men ikke altid for god på internettet-farmor.