Næsten et lille hus

Næsten et lille hus

Garagen. Det store projekt. Når man er min veninde og leverden jydske drøm. Jeg kan sagtens følge dem. Altså veninde og hendes mand. Hvis jeg havde masser af land/jord, et fint lille hus. 2 biler, et ønske om høns. En pony der gerne skulle hjem fra opstalling hos veninden. En kælder med et kæmpe fyr der skal bygges om til børne/teenager væresler.

Så giver det mening.

 

Det sidste store projekt

Jeg snakkede med hendes mand om de her store projekter og han gav mig ret i at det var nok det sidste store projekt de skulle have de næste mange år. Han er murer og alle vennerne er osse forskellige former for håndværkere så det går det en del lettere. 

Som han sagde så var at bygge en garage, selv om den er stor og næsten et rigtigt hus, ikke så stort projekt igen. Problemet er at i modsætning til da de byggede huset om så har de ikke fri nu men skal bygge i deres fritid og det trækker tårer. Selvom som han sagde så er det jo ikke så omfattende at bygge garage. Der er jo ikke isoleret oppe ved taget og det er jo en simpel bygning hvor der ikke er så mange regler eller detaljer. MEN stadig…

Han indrømmede så osse at efter garage byggeriet så skulle de kun have små projekter som fx at lave en ny stue tilbygning til hovedhuset. Altsåi min verden så er et lille projekt noget jeg kan nå alene i weekenden. I min venindes mands verden er et “lille” projekt noget han kan bygge i sin fritid på under et år. 

Det er en helt anden indgangsvinkel men den er syg nok. Han har selvfølgelig osse en hel anden baggrund men alligevel. Jeg kan sagtens se at det ville være fedt for dem at få en stue i forlængelse af køkken/spisestuen og så kunne smide en væg op der hvor der er stue nu og så få et værelse til. 

Var jeg håndværker ville jeg helt sikkert osse gøre det samme. For det giver mening. Jeg kan godt se fornuften og jeg kan godt se i bak spejlet at det ville have været rart at havde lært noget håndværk men så må jeg bare suge fra dem der kan og lære at blive en god gør det selv‘er.