Nu mangler jeg bare håndværkerne

Huset er købt og gælden står i mit navn. Og konens. Selv om det er i ret god stand, skal vi lige have justeret nogle ting, så det bliver lige som vi gerne vil have det. I den forbindelse skal vi bruge nogle håndværker tilbud. Det kan være en jungle, men behover ikke at være det. Vi fandt hurtigt ud af, at vi på henttilbud.dk kunne finde en håndværker, som kunne fikse de ting, som vi havde brug for.

Vi havde gået et stykke tid og luret på, om vi ikke skulle flytte fra vores gamle rækkehus, hvor vi boede til leje. Der var så mange ting, som ikke helt spillede: Vi skulle køre til stort set alt – uanset om vi skulle handle, hen til skolen, på arbejde eller noget som helst. Det var ikke noget problem, dengang vi havde bilen. Da den besluttede sig for at opgive ævred, stod vi uden bil. Det var en glimrende mulighed for at overveje, om vi ikke kunne få det bedre andre steder. Et sted, hvor vores kommnende børn kunne få en bedre opvækst. Derfor gik vi på jagt efter en anden mulighed. Og med det udbud af huse på markedet, var det nærmest bare at vælge. Vi havde en række ting, som skulle være opfyldt og noget som ville være rart. Det er vores klare opfattelse, at vores nye hus er det bedste valg blandt de muligheder, som vi var ude og kigge på. Nu glæder vi os bare til at pakke ned og flytte. Inden da, skal håndværkerne lige være færdige.

Nu mangler jeg bare håndværkerne

Nu skal al tiden ikke bruges på at pakke. Efter at vi har talt med håndværkerne om, hvad der skal laves, har vi bestilt en ferierejse, så vi kan komme ned og få lidt sol og varme på maven. Selv om vi synes, at sommeren har været bedre end vejr-gutterne siger, så kan det nu alligevel være en god ting at tage en uge sydpå. Vi skal afsted med nogle venner til Thailand, hvor hverken min kone eller jeg har været før. Det glæder vi os til. Det bliver så godt.