white ceramic sink near white ceramic sink

Nyt badeværelse der ikke koster en formue

Hvis du skal renovere dit badeværelse, men ikke har så mange penge til det, så giv ikke op på forhånd. Det er muligt at renovere et badeværelse for mellem 5000 kr og 10.000 kr. Jeg har gjort det to gange, og resultatet er blevet rigtig godt. Først og fremmest går jeg ikke ud og køber dyre badeværelsesmøbler, men finder billige badeværelsesmøbler i byggemarkedet, Ikea eller på nettet. Der kan være rigtig mange penge at spare.

Det næste sted du kan spare er naturligvis ved at lave så meget som muligt selv. Hvis du selv kan sætte fliser op, så er du godt på vej. Du kan ofte finde pæne fliser til under 100 kr. pr. m2. Selvfølgelig er der vådrumsmembranen, som er dyr og en masse småting, men min erfaring siger mig, at det sagtens kan lade sig gøre, hvis man går efter de gode tilbud og uden om de dyreste mærkevarer. Det bliver selvfølgelig ikke Grohe brusearmatur, men Damixa osv.

Du kan ikke se, at det er et billigt badeværelse, tværtimod er der flere, der har spurgt, om jeg vil lave deres badeværelse, men det har jeg nu takket nej til. Et er at lave for sig selv, men hvis jeg skulle lave for andre, så ville jeg have det dårligt med ikke at være uddannet håndværker, selvom de også kan lave småfejl. Jeg har set fliser, der er sat op af en håndværker, hvor jeg har tænkt, at det kunne jeg gøre væsentlig bedre, så den dyrt købte arbejdskraft er ikke altid bedre end din egen.

Selvfølgelig er der nogle ting, som du lovgivningsmæssigt er forpligtet til at lade andre gøre og det er vvs-arbejde, hvis det handler om nye fremføringer af rør og kloakarbejde, hvis du fx skal have flyttet toilettet. Der er nogle, der godt kan lave de ting selv og som gør det, men det tør jeg ikke. Både fordi jeg ikke ved hvordan man gør, men også for de konsekvenser det kan give i forhold til forsikringen og ved et evt. salg af huset. Det er nemmere at være på den sikre side og få en fagmand til at gøre det.