man in black suit standing on green grass field during daytime

Nyt tøj

Nyt tøj

Jeg har lige været til konfirmation hos min fætter og i den anledning skulle jeg selvfølgelig have noget nyt tøj. Mine favoritmærker er mange og sammen med mine veninder bruger jeg mange timer på at kigge på tøj og mode på nettet, både i webshopsene og på blogs. Et af mine favoritmærker er samsøe samsøe da jeg synes at de laver noget super hipt tøj, samtidig med at det holder. Og så gør det ikke noget at det koster lidt, når det er noget som man kan bruge i lang tid.

En af de hjemmesider jeg ofte kigger på er andpants.com da de har mange af mine favoritmærker ligesom man kan shoppe og vælge mellem både basisvarer og mere dyrere designervarer. Jeg har en del basisvarer som jeg kan skifte ud fra år til år og så enkelte designervarer som jeg kan bruge i mange år. De er mere klassiske og i klassiske farver sådan at jeg er sikker på at de ikke går af mode. Det skal jo passe til den mode der er den sæson, samtidig med at det skal passe til alle mine sko og til mine jakker. Ifølge mine forældre køber jeg ufattelig meget tøj, men jeg mener at man skal have meget at skifte med. 

Derfor mente jeg også at jeg skulle have noget nyt tøj til konfirmationen og jeg havde derfor aftalt med nogle veninder at de kom over for at hjælpe mig med at udvælge noget fra samsøe samsøe på hjemmesiden. Jeg havde derfor været i IRMA for at handle ind til en hyggeaften med tøserne. Vi hyggede med chips og cola og fandt rigtig mange lækre ting.

Det var ret svært at beslutte  sig, men til sidst fandt jeg det helt rigtige outfit som bare sidder i skabet. Mine veninder blev også fristet og fik købt noget, så det var ikke kun mig der fik brugt penge. Det er altid så hyggeligt at være sammen med tøserne, bruge penge på nyt tøj og bare snakke om alt muligt forskelligt. Vi bruger stort set også samme størrelse alle sammen, så vi kan tit låne af hinanden, da vi heldigvis også har samme smag og stil inden for mode.