person holding white and black playing cards

Online poker er farligt

Online poker er farligt

Poker er en af farligste ting på nettet for unge mænd. Det har gennem de sidste 5-7 år haft store konsekvenser for de unge mænd som har troet du skulle blive på at spille online poker. Det virker da også nemt for når man se den ene unge knægt efter den anden vinde 100 tusind eller en million.

Det de bare glemmer at skriver er de tusinder af andre unge mænd som gentagende gange sætter penge ind af deres løn på disse pokersider for at jage drømmen og ikke ender med andet end en tom bank konto. For det er nemlig bare ikke lige sådan at vinde, der er mange ting som spiller ind. Noget af det vigtigste er selvfølgelige dygtighed, men lige efter det kommer altså held. For lige meget hvor dygtig du er, vil der altid være mulighed for at du bare er pisse uheldig. 

Problemet er det kan være svært at ligge fra sig hvis man synes man er god nok men bare er rigtig uheldig. Det sker for selv de bedste poker spiller af de løber ind i en omgang uheld. Det største problem bliver så dem der ikke kan stoppe, dem som hele tiden mener at den næste store pulje ligger lige om hjørnet for dem.

Se det kan være svært at acceptere hvis man tror man kan vinde men bare har været uheldig. Det farlige er så at man kan gå på nettet og låne penge uden at stille sikkerhed eller fortælle hvad man skal bruge pengene på det kunne være man bare skulle shoppe på en online tøj shop.

For hvis man lige pludselig har tabt alt man havde på at være uheldig, hvorfor skulle man så ikke lige låne nogle tusind så man kan få sine penge tilbage, man var jo alligevel bare uheldig. Det er en af de ting der sker for rigtig mange unge med en drøm om at komme til at leve af at spille poker. De drømmer sig væk til en anden verden og glemmer at chancen for at de taber pengene er større end at de vinder dem. Så pas på med at gå i gang med at spille online poker.