Pas nu på

Hold da op, hvor burde der være grænser for hvor dårlig en dag man må have. Lige meget hvor uheldig du har været i dag, kan jeg garantere dig at du ikke har været lige så uheldig som mig.

Pas nu på

Godmorgen

Ja, godmorgen bør man ikke sige til sig selv når man står op klokken 11 om formiddagen. Der er ikke meget morgen over det tidspunkt, men det var altså der jeg valgte at stå op i morges. Det var takken for at jeg ikke huskede at oplade min mobil/alarm i går aftes. Det skal lige siges at jeg skulle møde klokken 8.30 i morges. Dermed fik jeg ikke helt det rigtige ben ud af sengen. Det gjorde mig en smule arrig og ret så stresset. Jeg nåede lige at sende en SMS til min kollega inden min telefon røg ned på brugstenene udenfor min lejlighed. Nu tænker du måske at det ikke kan blive værre for mig, men tro mig det er ting som kan repareres på forholdsvis kort tid. Det kan et ødelagt knæ derimod ikke.

Et god råd: bliv hellere i sengen hvis du får det forkerte ben ud af sengen

Nu har jeg allerede givet en lille forsmag på resten af min dag, men I skal ikke snydes for min time på arbejdet som nåede at være helt igennem forfærdelig. Det kan virkelig ikke anbefales at have mange bolde i luften når man er så stresset efter sådan en morgen. Det endte med at mine kollegaer sendte mig hjem. Misforstå mig nu ikke, jeg plejer at være gode venner med mine kollegaer, men de kunne godt se at det var helt skidt i dag. At jeg så ville falde på vej ned ad trappen kunne de jo ikke vide, men jeg prøvede da at lytte til deres råd.

Det har jo været en helt igennem hektisk dag med en ødelagt telefon og et besøg hos Lægerne Sauers Plads. Som nævnt tidligere kan jeg dog fixe skaderne på min telefon. Derfor har jeg også allerede bestilt en ny telefon og et dertilhørende cover. Ja, jeg købte sågar også et iPad mini cover på hjemmesiden incover. Med et cover til iPad mini er jeg da sikker på at den ikke også går i stykker.

Nogle gange skal der nogle dårlige dage til før man rigtig får en god dag. Det giver jo også en endnu større kontrast og dermed en endnu bedre dag. I må have en god dag derude.