Prioritere og omprioritere

Prioritere og omprioritere

Jeg har ledt i lang tid. Været inde på hjemmesiden oline.dk mindst 1000 gange – i de sidste par år.  Ventet, forberedt og været klar. Jeg har sørget for at være dækket ind på alle tænkelige leder og kanter, forberedt, økonmisk funderet og klar til at være klar. Og nu, hvor der endelig er den perfekte butik til salg er jeg glad, men det er også på en underlig måde lidt fjernt og ligegyldigt.

Min drøm om egen virksomhed, at stå på egne ben er fortsat intakt. Jeg ønsker det brændende og har investeret så mange håb og drømme i ideen. Som sagt, jeg har forberedet mig på alt. Eller som jeg må erkende nu – næsten alt.

For få måneder siden blev min 7 årige datter syg. I første omgang tog vi det ikke så tungt, men efterhånden som det blev værre og værre begyndte vi at blive bekymrede. Meget bekymrede. Efter en tur til vagtlægen viste det sig at det utænkelige var sket. Det var alvorligt. Det sker ikke nu om dage. Det sker ikke i Danmark. Men min lille pige havde fået en alvorlig omgang meningitis.

Vi var lamslåede og skræmt fra vid og sans. De fortalte os at hun kunne risikere at dø. Vores liv gik i stå. Det var forfærdelige døgn hvor alt var usikkert og vi ikke vidste om vi var købt eller solgt. Vi fandt ud af, at vores gode venner virkelig er gode venner – de stod last og brast fra først til sidst. Aldrig har vi haft så meget brug for dem – og de var der bare.

Da Emily endelig kom ud på den anden side og blev erklæret rask var vores liv fuldstændig forandrede. Og alligevel de samme. vi har fået lejligehed til at revudere værdierne og grundlaget for vores liv. Jeg brænder stadig for at være selvstændig iværksætter og være min egen chef. Men efter at forskrækkelsen har lagt sig har vi især lært at leve livet fuldt og helt hver dag.

Som Piet Hein sagde, banalt men alligevel sandt. Husk at leve mens du gør det, husk at elske mens du tør det.