Sølvbryllup hos min onkel og tante

Jeg er blevet inviteret til sølvbryllup hos min onkel og tante her i juni måned og jeg har derfor planlagt at jeg i dag skal ud og finde en kjole og en ny parfume. Jeg har derfor allerede være inde på matas webshop for at se deres udvalg og har nu også fundet den parfume som det skal være. Det skal være Issey Miyaki da jeg kender hans duft og synes den er utrolig frisk og sommerlig. Den passer lige præcis til en sådan fest. 

På shopping efter kjole

Sølvbryllup hos min onkel og tante

Jeg havde derfor aftalt med min veninde at vi skulle på shopping sammen, da jeg synes at det er rigtig svært at finde tøj og specielt kjoler til mig selv. Vi mødtes derfor til brunch og sad og hyggede os mens vi planlagde hvilke steder vi skulle hen og shoppe. Min veninde foreslog at vi startede med SAND, Huge Boss, InWear og så kunne vi se om det bar frugt. Efter brunchen prøvede jeg en masse forskellige kjoler, da jeg heller ikke var helt sikker på hvilken stil den skulle have. Det eneste jeg vidste var at den ikke skulle være lang, men gerne gå lidt ned over knæene. Mig og min veninde startede i SAND, gik derefter videre til Huge Boss og endte til sidst i InWear. Jeg prøvede som sagt mange forskellige kjoler, men det var den første kjole om jeg prøvede i SAND som jeg hele tiden vendte tilbage til. Jeg blev derfor enig med min veninde om at det skulle være den og jeg gik derfor sammen med min veninde tilbage til SAND butikken for at prøve den endnu en gang. Da jeg fik den på vidste jeg bare at det var den helt rigtige, den sad lige i skabet. Så jeg blev enig med mig selv om at købe den. Som sagt som gjort jeg købte den og min veninde og jeg blev enige om at nu manglede der kun et på sko så var lykken fuldendt. Jeg gik derfor i magasin med min veninde for at finde de helt rigtige sko. Dem fandt jeg heldigvis så nu er looket fuldendt.