Som at finde en nål i en HAY-stak

Således kom der nyt klædeskab til kontoret. Efter en masse arbejde er der opstillet et flot IKEA skab. Dertil er der hørende 30 HAY bøjler af stål. Eller det er ikke købt i en samlet pakke, men købt hver for sig – men tingen passer perfekt sammen. Det har været en hård økonomisk omkostning, da skabet kostede lidt over tusind i sig selv. Derudover er der jo også tillæg for bøjlerne som koster 69 for blot 5 bøjler. Godt nok fik jeg 30 HAY bøjler, men jeg havde egentligt brug for flere. Desværre havde indkøbsbutikken Bahne ikke flere bøjler på lager i den ønskede farve. Jeg venter oveni købet stadig på et opkald fra dem. Jeg har nemlig flere gange prøve at kontakte den lokale Bahne gennem deres website http://www.bahne.dk/ for at høre om de har fået flere, men desværre uden held.

Indkøb til nyt interiør

Efter nogle timers indsamling af diverse dele i IKEA er der nu indkøbt og samlet et skab. Efter indkøb i Bahne er der også købt ind til de bøjler som der skal være indeni. Det var i Aalborgs midtbys shoppingscenter Friis at jeg var på bøjeindkøb. I Friis shopping center finder man en masse gode butikker, såsom Bahne, Intersport, Gina Tricot og Matas. I Friis er jeg både stamkunde i Bahne og Matas. Særligt Matas er jeg glad for. Faktisk er jeg så glad for det at jeg begynder at få goder for at købe hos dem. Eller, ikke særlige goder som andre ikke får. Det er blot deres pointsystem som jeg får goder af. Ved indkøb af en vare i matas for en given pris vil det give en vis point på dit matas-medlemskort. Jeg har nu fået så mange point på grund af mine køb, at jeg faktisk kan købe noget for min point. På deres hjemmeside http://www.matas.dk kan du tjekke sin point-saldo og samtidig benytte dig af den. Jeg har nu ”betalt” for et gavekort på 50 kroner for mine point. Jeg skal nu vente nogle uger før jeg kan få lov til at hente mit gavekort i min tilsluttede matas-butik, som selvfølgelig er den butik som ligger i Aalborg Friis Center.

Som at finde en nål i en HAY-stak