Tid til nye dufte

Tid til nye dufte

I de sidste mange år har jeg sværget til den samme parfume, som jeg altid køber i matas. Den har tjent mig godt og tjent mig længe. Men så forleden slog det mig. Der er så mange andre dejlige parfumer i verden, så hvor ikke prøve noget nyt? Derfor gik jeg på jagt efter en ny spændende parfume blandt matas mange spændende dufte. Og jeg har faktisk fundet et par værdige afløsere, som skal testes af. De er lidt forskellige, så måske de skal bruges til forskellige lejligheder.

I dag havde jeg en oplevelse, som bekræfter mig i, at parfume og deodorant er noget, som man skal bruge med omtanke. En af min datters veninder kom på besøg. Hun var knapt kommet inden for døren før vi kunne lugte, at hun vist havde fået rigeligt med deodorant eller parfume på. Hun er ti år, så hun har nok ikke helt lært at styre doseringen. Det kommer jo nok. Hun havde så meget parfume på, at vi måtte lufte ud, da hun smuttede. Vi syntes at det ville være lige lovligt friskt at lufte ud mens hun var der.

Les Miserables

Siden jeg for snart mange år siden så Les Miserables for første gang har jeg været fascineret af den. Derfor har jeg set den i diverse opsætninger. Både som teater og som TV-film. Nu er den også landet i de danske biografer, så den skal jeg også ind og se. Min mand har tilbudt at gå med mig, men jeg tror egentlig hellere at jeg vil ind og se den med min bedste veninder. Hun har også en svaghed for “Les Miserables“, så det vil være større at se den med hende end med min mand. Jeg slap også for nyligt for at se den nyeste James Bond film. Han tog så en af gutterne med ind for at se den. Så vidt jeg husker det, var de så lige en tur på Hard Rock Cafe i København for at vælte en burger og noget at drikke indenbords. Jeg forestiller mig, at min veninde og jeg vælger en noget andet menu. Men den tid den glæde.