Ting der skal opleves på Zanzibar

Rejsen til Zanzibar er ikke blevet bestilt endnu da det formentlig først bliver til næste år. Vi skal lige være sikre på hvordan det hele kommer til at passe med afholdelse af ferie og så videre. Det vil være lidt øv at købe en dyr rejse og så finde ud af at en af os ikke kan få ferie. Jeg tror dog på at det kommer til at lykkes, så derfor er vi også i gang med at finde ud af hvad vi skal opleve dernede. Vi har en veninde som har arbejdet på Zanzibar, så hun kan selvfølgelig give os en del gode råd og tips til rejsen.

Ting der skal opleves på Zanzibar

En af mulighederne er at leje en båd med guide for at sejle ud og se på delfiner. Der kan være kamp om at finde dem blandt alle de både som sejler ud men der er også gode muligheder for at se delfiner. Sørg for at have svømmerfødder og maske med hvis ikke det hører med til leje af båden, du kommer nemlig helt ud og svømme med delfinerne. Jeg er sikker på at det vil være en spændende oplevelse som ikke ligner noget jeg selv har været i nærheden af at prøve.

Besøg en af de dejlige strande og kombiner afslapning i solen med en tur i vandet. Mange steder vil du blive mødt at nysgerrige børn, der heldigvis ikke virker påtrængende, de er bare nysgerrige. For de lokale er strandene ofte deres arbejdsplads hvorfra de sejler ud i deres små fiskerbåde for at tjene lidt penge. Kvinder og børn hjælper til ved at samle tang som tørres og måske finder de også nogle små krebsdyr. For turisterne er det bare ren afslapning og strandene er langt fra overrendte endnu.

Sælg andelsbolig

Heldigvis lykkedes det os at komme af med vores andelslejlighed som har været til salg i noget tid hvor vi var flyttet i ejerbolig. Blandt de mange andelsboliger på markedet var der åbenbart en som lige faldt for vores bolig og det var jo bare fedt. Den ligger også fint på Nørrebro og i en veldrevet andelsforening med mange andelslejligheder. Mens den stod til salg var den lejet ud og vi fik kontakt gennem boligportal.dk som klarer alt lige fra køb andelsbolig til ejerboliger i massevis.