Tøjet til du skal ud at sejle

Skal du ud og sejle, så er det en god ide at tage en vindtæt jakke på. For har du ikke det, så bliver langt de fleste sejlture en møgkold omgang. Og er det først det, så er det bestemt ikke nogen fornøjelse at være på havet.

Men hvilken jakke skal man så vælge? Hvis jeg må komme med et godt råd, så anbefaler jeg en jakke herfra: http://www.konsumbloggen.com/jakker/

Tøjet til du skal ud at sejle

Den bedste pris

Køber du en jakke der, så er du nemlig ret sikker på at du får den til så god en pris som mulig. KonsumBloggen er nemlig en side, hvor du kan se priser på tøj på tværs af butikkerne.

Og når du gør det, så bliver det meget nemmere at finde det tøj du gerne vil købe så billigt som muligt.

Det gælder ikke kun jakker, men også mange andre slags tøj. Jeg mener selv, at at jeg har sparet rigtig mange penge ved at bruge den omtalte side til at købe sko gennem, jakker, bukser og hvad ved jeg af andet tøj.

Tag et kik

Så prøv lige at tage et kik på siden og se om du ikke kan bruge den til at spare nogle penge på dit tøj?

Det tror jeg godt du kan, så prøv det lige.

Et par sejlertip mere

Hvis ud ikke allerede har godt check på sejlads, så kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at sætte sig ind i den slags inden du hopper ombord og stævner ud af havnen.

For selvom dit tøj er helt perfekt til at tage ud at sejle, så kan sejlads godt blive en rigtig farlig omgang hvis du ikke tænker dig om og passer lidt på. Så tag lige og sikre dig at din båd er i perfekt stand og du faktisk ved hvad der er op og ned ombord.

Så ved du ikke det allerede, så bør du nok overveje lige at tage et par sejlerkurser eller den slags.

Ikke kun for andre sejleres skyld, men bestemt også for din egen, så du slipper fra sejlturen med livet i behold.