Træningen

I min hverdag fylder træning rigtig meget. I hele mit liv har jeg været meget optaget af min egen træning, at have en sund kost og at have et rigtig godt liv på en generel måde. Indtil for et par år siden havde jeg dog aldrig tænkt på, at jeg kunne leve af min store interesse. Det var faktisk min ven Jan, der foreslog det, da jeg endnu engang sad fortvivlet over en kop kaffe og fortalte om, at jeg slet ikke vidste, hvad jeg ville med mit liv. På det tidspunkt havde jeg arbejdet som receptionist i et par år, og det var et sjovt job, men jeg vidste også, at det ikke var et job, som jeg ville have resten af mit liv.

Jan foreslog mig, at jeg begyndte at læse idræt. På den måde kunne jeg blive personlige træner og med andre kurser senere hen, ville jeg også kunne være rådgiver i forhold til kosten. Det var faktisk en ret god idé, så derfor begyndte jeg på den uddannelse. Det er simpelthen skønt, for i dag har jeg arbejdet som personlig træner i et år, og det har været det bedste år i mit liv.

Gode mennesker

Mine kolleger i fitness centeret er også nogle rigtig skønne mennesker. De har altid tid til en alvorlig snak om arbejdet, men aldrig er der langt til et godt grin. Vi deler også gode tips og tricks med hinanden, og den anden dag fortalte min kollega Mie mig faktisk et rigtig godt tip. Hun havde fundet ud af, at matas solgte et rigtig godt vitamintilskud, som virkede rigtig godt for hendes energi. Det lød rigtig godt, og jeg spurgte hende, om man også kunne købe det på hjemmesiden matas.dk. Det vidste hun dog ikke.

Det var blot en af samtalerne den dag, for Mie er faktisk blevet en rigtig god veninde for mig. Vi har det så skønt sammen, at vi også bruger vores fritid sammen. Nogle gange træner vi sammen, og andre gange er vi bare en tur i biffen, spiser en burger eller noget god sushi sammen. Det er godt nok dejligt.

Træningen