Verden lidt af lave

Verden lidt af lave

Der er virkelig mange uroligheder i verden. Vi går og tror, mange af os, her i Danmark, at det egentlig ikke står så galt til i verden, men altså jeg synes at man hele tiden hører at den er helt gal et eller andet sted rundt omkring os. Om det er nød og sult, krigsforbrydelser eller korruption i forskellige lande, det hele er en del af vores verden, og det er svært at forestille sig en verden hvor at intet af dette var til. Jeg tror at det næsten altid har været sådan. Vi lever måske i nogle lidt mere moderne og, som vi kan lide at kalde det, civiliserede tider, men der er stadig masser af alle de forskellige ting, som vi prøver at bekæmpe. Lige siden mennesket, så de første dage, så har vi prøvet at skabe et bedre liv, og ofte på bekostning af andre. Det kan være at verden bare er bygget således, og at det er meningen at livet skal være et ræs.

Lidt mere laid-back

Selv er jeg lidt mere laid-back, som man siger. Jeg føler ikke at jeg nødvendigvis har brug for at være bedre, og rigere end andre, jeg føler mig egentlig fint tilfreds med det jeg har, og så længe at jeg ikke behøves at bekymre mig så meget om økonomien, så føler jeg at livet er godt og mener at min tilværelse er god. Jeg har det fint med at være håndværker og lave vvs arbejde for folk. Jeg elsker dog at hjælpe mine venner, og give dem lidt billig vvs, hvis de har brug for det. Jeg har jo også det meste vvs udstyr og hvis det endelig er at man mangler noget, så kan man købe vvs udstyr online på vvs.dk. Man kan også købe en masse andre ting på multikøb, hvilket jeg ofte gør. Mine venner har også hjulpet mig flere gange, med al mulig slags arbejde. Det er super lækkert at man kan hjælpe hinanden, bare der var flere der havde det sådan. Bare det var sådan alle mennesker havde det, så havde der nok ikke været så forfærdeligt mange problemer til.