Vi gir den max gas

Når det er sommer så får den max gas her på vores matrikel. Jeg lever efter mit mantra, og det er at man skal samle så mange gode stunder , glade smil og høje grin hele tiden, og det er noget der gøres virkelig godt om sommeren når solen skinner og d vitaminerne er så rigelige. Jeg er en gift kone på 35 år og jeg er gift med verdens dejligste Ole. Tilsammen har vi Cecilie på 5 år og Ole har Henrik på 8 fra et tidligere forhold. Vi bor i et villakvarter der er omkring  år gammelt i et dejligt kvarter i Odense syd øst. 

På vejen har vi et virkeligt godt naboskab, og der er 4 andre par på cirka samme alder som vi kommer meget sammen med. Ja vi holder endda gadefest 3 gange om året. Jeg elsker at have så gode naboer. I år har vi brugt vores gasgrill fra lomax virkelig meget. Ole arbejder ofte lidt sent, han er værkfører hos Mercedes, og de har lange åbningstider et par gange om ugen. Derfor har jeg været helt vild siden vi fik gasgrillen fra lomax.dk. Med den er jeg nemlig selv i stand til at starte maden op, og skal ikke vente i 100 år på at kullene bliver varme.

Naboerne elsker min Pizza

Vi gir den max gas

Jeg har jo ikke kunnet lade være; men har også anskaffet mig en mængde lækkert grilludstyr, også primært fra lomax. Blandt andet har jeg fået anskaffet mig en lækker pizza sten, og naboerne er helt vilde når jeg laver hjemme lavet pizza på min gas grill. Jeg havde ikke forestillet mig at det ville være så nemt at tilberede, eller så lækkert for den sags skyld. Tricket er at dejen skal være meget tynd, og så skal man ikke komme alt for meget snasket fyld ovenpå, så bliver pizzaen nemlig bare blød og kedelig. Med den rette mængde sauce og fyld bliver pizzaen ligesom man får den serveret i Napoli sprød og meget lækker.

Til næste gadefest, er det derfor heller ikke nogen overraskelse, at jeg er blevet udnævnt til at producere en masse lækre pizzaer på min grill, og der er jeg da stolt over, alle kan lide min mad, og jeg kan lide at lave den, det er da en win win situation.