Vores nye hjem

Vores nye hjem

Efter en dejlig lang ferie med min kæreste, er vi kommet hjem med en vidunderlig ide. Vi har besluttet os for at finde en lejlighed sammen. Vi skal have fundet en boligportal så vi kan komme i gang med at søge efter en bolig vi kan bo i. Jeg glæder mig rigtig meget, det seneste år, har vi flyttet mellem min lejlighed og hans lejlighed. Desværre er begge lejligheder for små til 2 mennesker. Min kæreste bor godt stykke udenfor indre by, mens jeg bor på grænsen af indre by. Jeg holder rigtig meget af bo så tæt på byen. Derfor vil jeg gerne finde en lejlighed så tæt på byen som muligt, helst ikke længere ud end Valby eller Frederiksberg, hvis ikke vi kan komme tættere ind mod midt byen. Min kæreste er heldigvis nem at have med at gøre, han er rimelig large. Hans eneste krav er vi bor tæt ved metro eller S-toget, så det er nemt for ham at komme til DTU i Lyngby. Det løfte kan jeg sagtens indløse for ham. Det gør jeg gerne, hvis det gør vi kan bo inde ved byen. Selvom jeg elsker Lyngby, det er en vidunderlig by. Jeg har altid drømt om at slå mig ned der, og lade mine børn vokse op i den by. Men mens jeg er helt ung vil jeg gerne være tæt på byen, og på mulighederne. Jeg er stor forbruger af byen og byens tilbud. Jeg elsker at cykle rundt, cykler alle steder. Skulle jeg springe en cykeltur over, skulle det da kun være fordi der er meget langt, men så kan man heldigvis tage cyklen med i s-toget. At finde den perfekte bolig, er sværere end først antaget. Vi leder og leder, jeg er absolut ikke et tålmodigt menneske, tværtimod, jeg ville helst have haft vores bolig for flere uger siden. Min kæreste griner bare af mig, han ved godt at det tager lang tid, og at vi skal væbne os med tålmodighed. Men det er svært, når man har det som et barn har det juleaften. Fuld af spænding og forventning i maven.